Батьківські збори

Загальношкільні батьківські збори

в Савинецькій гімназії

20 грудня в Савинецькій гімназії були проведені загальношкільні батьківські збори. На зборах були присутні: інспектор сектору ювенальної превенції відділу превенції Білоцерківського району Управління національної поліції в Київській області, старший лейтенант Дідик Діана Андріївна, адміністрація закладу, класні керівники, працівники закладу.

На порядку денному були наступні питання:

Порядок дня:

1. Кримінальна відповідальність неповнолітніх. (доповідач інспектор сектору ювенальної превенції відділу превенції Білоцерківського району Управління національної поліції в Київській області, старший лейтенант Дідик Діана Андріївна.)

2. Робота педагогічного колективу гімназії з профілактики правопорушень ( Доповідач – директор Литвин Людмила Сергіївна)

3. Профілактика правопорушень у закладі (Доповідач психолог\соціальний педагог Безродня Ельвіра Євгеніївна).

4. Про зовнішній вигляд учнів, про дотримання мовного етикету учнів під час навчально-виховного процесу та їх спілкування в сім’ях ( Доповідач педагог організатор Бринзак Віра Василівна)

5. Про заборону користування учнями мобільними телефонами ( Доповідач педагог організатор Бринзак Віра Василівна)

6. Різне

Ухвалили наступні рішення:

1. Батькам та працівникам закладу проводити з дітьми роз'яснювальні бесіди про кримінальну відповідальність та наслідки її настання.

2. Активізувати роботу з питань формування в учнів позитивної мотивації на дотримання принципів здорового способу життя, пропагування сімейних і родинних цінностей.

Проводити систематичну роботу щодо попередження проявів асоціальної поведінки в учнів, приділяючи особливу увагу підліткам "групи ризику".

3. Класним керівникам, соціальному педагогу, практичному психологу систематично проводити моніторинг спілкування учнів в соціальних мережах, вивчати характер взаємовідносин в класах, рівень згуртованості, тривожності, специфіку внутрішньо-групових проблем та конфліктів.

5. Батькам проводити систематичну роз'яснювальну роботу щодо поведінки та зовнішнього вигляду своїх дітей слідкувати за їх мовним етикетом. Постійно

3. Вдома нагадувати дітям правила поведінки.

Кiлькiсть переглядiв: 27

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.